Македонија денес - Новата есен/зима 2017 колекција на Кокев - претставена на уникатно модно шоу

Гостин: Тања Кокев - моден дизајнер

See video

Емисии

24.04.2018 - 17:49
Тема: Блех тунелска рапсодија на новата делница - Бакшиш свадба без зет и невеста под истрага за проневера на народни пари
24.04.2018 - 15:17
Тема 1: Производство на кожа и мебел се најниско платени професии во Македонија - колку се вреднува работникот? Тема 2: Дали државата треба да биде најголем спонзор на партиите?
24.04.2018 - 15:14
Тема 1: Производство на кожа и мебел се најниско платени професии во Македонија - колку се вреднува работникот? Тема 2: Дали државата треба да биде најголем спонзор на партиите?
24.04.2018 - 13:20
Гостинка: Др. Марина Поп Лазарова