Македонија денес - Нова песна и видео запис „Not on u“

Гостин: Виктор Апостоловски

See video

Емисии

06.07.2018 - 00:02
Дали марихуаната е лек, комодитет или потреба. Дали употребата и производството на марихуаната во медицински цели го отвори полесниот пат за легализација и декриминализација на канабисот. Зошто пациентите, корисниците за рекреативна употреба и активистите се најдоа на иста релација. Во 24 Анализа вечерва дебатираат Маја Морачанин пратеничка во Собранието на РМ, од ДОМ, др. Славица Арсовска невропсихијатар, Давор Ангеловски, корисник и претставник на Зелена Алтернатива и Наташа Бошкова адвокатка, Невладина организација ХОПС
05.07.2018 - 22:11
Гостин: др. Зоран Јовановски, дерматовенеролог Санте Плус хоспитал
05.07.2018 - 19:47
Корупцијата и криминалот во Македонија рак рана за европската перспектива, без владеење на правото нема правна сигурност. Кристијан Тимоние сугерира, законите кои се носат во Собранието да не се опструираат, а Уставниот суд да го има клучниот збор околу уставноста на Законот за употреба на јазиците и Договорот со Грција. Ќе се стави ли крај на спрегата меѓу извршната и судската власт?
05.07.2018 - 17:45
Тема: Матни тендери, неефикасни контролни тела, и намалена свест кај граѓаните за корупција