Македонија денес - Нова песна и видео запис „Not on u“

Гостин: Виктор Апостоловски

See video

Емисии

22.06.2018 - 00:56
Употреби ли полицијата прекумерна сила на протестите или соодветно реагираше на однесувањето на демонстрантите? Дали засилените сообраќајни контроли дадоа ефект? Во 24 Анализа гостува министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски.
21.06.2018 - 22:06
Интервју со режисерот Александар Поповски. Иванов е без личен и политички кредибилитет, со квазипатриотизмот претседателот не им сака добро на граѓаните. Кога политичката моќ се гради со изолација на државата, тогаш и Уставот лесно се суспендира.
21.06.2018 - 20:56
Тема: Грчките новинари со напади кон Ципрас, а тој убедува дека Грција добила повеќе од договорот
21.06.2018 - 20:52
Тема: Брза направилна работа на срцето Гостин: доц. д-р Марија Вавлукис - ссци. кардиолг