Македонија денес - Лошите навики - главни непријатели на здравата коса

Гостинка: Др. Елена Арсова - трихолог

See video

Емисии

18.05.2018 - 11:04
Гости: проф. д-р. Александар Трајковски и проф. Снежана Атанасова-Чадиковска
18.05.2018 - 11:03
Македонија денес - Конференција со успешни бизнис приказни на младите во Македони
18.05.2018 - 11:01
Гостин: Суарет Алишан - програм раководител на НБО, Национална коалиција Менуваме
18.05.2018 - 01:42
Македонија во фокусот на Европа. Зоран Заев и Алексис Ципрас си подадоа рака. Ќе биде ли ракувањето конечно решение на спорот со името? Ќе прифати ли земјава ерга омнес и уставни имени на сметка на зачувување на идентитетските прашања, што значи и решение на спорот. Заев на средби со Меркел, Макрон и Меј. Проработе ли дипломатскиот булдожер и дали само Скопје целта на притисок или на патот на булдожер дипломатијата ќе се најде и Атина? Колку јули е рок кој може да се стигне. Дебатираат поранешниот амбасадор на Македонија во Велика Британија, Јован Донев, потпретседателот на евроатланскиот совет, Ризван Сулејмани и новинарот Борјан Јовановски.