Македонија денес - Лошите навики - главни непријатели на здравата коса

Гостинка: Др. Елена Арсова - трихолог

See video

Емисии

21.05.2018 - 10:35
Гостин: Виктор Кошевалиски
21.05.2018 - 10:34
Гостин: Ивана Наскова
19.05.2018 - 22:08
Гости: Татјана Стојановска, Ана Биновска Кочева, Вера Мештеровиќ и Емилија Розман
19.05.2018 - 00:11
Дали новиот закон за енергетика ќе донесе поскапа или поевтина струја? За неколку месеци граѓаните ќе одлучат од која компанија ќе купуваат струја... Дали либерализацијата на пазарот ќе ги намали или зголеми сметките за струја... Интервју со Митко Андреевски, советник за енергетика на премиерот на РМ