Македонија денес - Лошите навики - главни непријатели на здравата коса

Гостинка: Др. Елена Арсова - трихолог

See video

Емисии

22.05.2018 - 00:53
Предлогот - Република Илинденска Македонија, сеуште е во игра, владата е подготвена на уставни измени -во четврток, во Њујорк, нова средба на двоецот Димиторв-Коѕијас во друштво на медијатор Нимиц. Се газат последите чекори конконечен договор или доаѓа разочарувачко цунами? Позицијата во Грција препозна иредентизам во предлогот, македонската опоизција со бетониран став – не подржува промена на устав. Што може да се очекува следно од официјално Скопје и од Атина. Дебатираат аналитичарите Владимир Божиновски, институт за политички истражувања Исмет Рамадани, претседател на Евро-атлантскиот совет на Македонија, Марко Трошановски, институт за демократија.
21.05.2018 - 20:03
Не може да зборуваме со Габи, а да не го споменеме Арсен Дедиќ. За нејзината пребирливост... Ги поддржува младите, но не по секоја цена... За дружбата со Кемал Монтено... Патот до успехот со Габи Новак, втор дел
21.05.2018 - 17:07
Слободна тема
21.05.2018 - 16:30
Тема: Паметни креми за поздрава кожа Гостин: д-р Маја Петаноска, спец. дерматолог