Македонија денес - Лошите навики - главни непријатели на здравата коса

Гостинка: Др. Елена Арсова - трихолог

See video

Емисии

23.05.2018 - 11:31
доц. д-р. Зоран Петановски, гинеколог акушер
23.05.2018 - 11:30
доц. д-р. Зоран Петановски, гинеколог акушер
23.05.2018 - 11:27
Гостин: Мими Tаневска, актерка и студенти од ФДУ
23.05.2018 - 11:26
Гостин: Росана Јанков, портпарол на АМСМ