Македонија денес - Карцином на простата

Гостин: Д-р Зулфу Серткаја, уролог

See video

Емисии

23.04.2018 - 09:52
Гостин: Боби Павловски - пејач
23.04.2018 - 09:27
Гостин: Сашко Дрвошански - нутриционист
22.04.2018 - 18:10
Гости: Катерина Ангеловска, Марина Анчевска и Билјана Апостолова - експерти за мотивација
21.04.2018 - 00:07
Зошто Македонија е на врвот на листата по смртност на новороденчиња во Европа? Зошто со години се зголемува црната статистика, каде затаил системот? Што покажуваат анализите, како се мобилизираат надлежните? Гости се: др. Лилјана Којиќ, раководител на одделот на интензивна нега на недоносени новороденчиња на Клиниката за гинекологија, др.Елизабета Петковска раководител на одделот на полуинтензивна нега на Клиниката за гинекологија и др.Горан Кочовски раководител на родилните сали на Клиниката за гинекологија.