Македонија денес - Карцином на простата

Гостин: Д-р Зулфу Серткаја, уролог

See video

Емисии

24.04.2018 - 00:22
Продолжуваме со секогаш својата Јосипа Лисац... За ваков уметник не е доволна една емисија, за познанството со големи рокери... Музиката за време на војната... На кој начин таа го протнува квалитетот... Јосипа Лисац во Патот до успехот, втор дел.
23.04.2018 - 18:18
Тема: Конфузија - За МЗ вакцинацијата е индивидуално право, но, законот за заштита на населението вели дека е задолжителна
23.04.2018 - 18:05
Тема: „Скршеници на лакт". Гостин: д-р Небојша Настов-спец. по општа хирургија.
23.04.2018 - 14:03
Теми: 1-СДСМ нуди три опции за помали патни трошоци на пратениците 2-Многу храна на отпад , а многу гладни семејства - До кога ќе ја фрлама храната?