Македонија денес - Карцином на простата

Гостин: Д-р Зулфу Серткаја, уролог

See video

Емисии

26.04.2018 - 09:47
Гости: Димитар Тодороски и Александар Киркоски - планинари
26.04.2018 - 09:46
Гости: Кире Кузманов - музичар и Гоце Стефковски
25.04.2018 - 21:56
Вакцината не може да биде услов за упис во градинка и училиште, порачаа од министерството за образование. Екстерно оценување повеќе нема. До каде се реформите за основно образование. Останува ли Кембриџ програмата. Што ќе се менува во наставната програма кај основците. Што носи новиот законот за високо образование. Интервју со министерката за образование и наука, Рената Дескоска.
25.04.2018 - 14:17
Гостин: д-р Татјана Гуржанова-спец. гинеколог акушер и ИВФ специјалист