Македонија денес - Исхраната во функција на здравјето на кардиоваскуларниот систем

Гостин: Сашко Дрвошански - нутриционист

See video

Емисии

21.05.2018 - 14:22
Теми: 1- Анита Ангеловска Бежоска избрана за нов гувернер на НБРМ 2- Катимерини: Во Грција се абележуваат политички поделби - ќе се премисли ли Грција за предлогот Илинденска Македонија? 3- Зоран Заев ослободен од обвинението за случајот „Поткуп“
21.05.2018 - 13:36
Теми: 1- Ќе добие ли Македонија прва жена гувернер? 2-Катимерини: Во Грција се забележуваат политички поделби - ќе се предомисли ли Грција за предлогот Илинденска Македонија
21.05.2018 - 10:50
Гостин: д-р Илија Нешковски - спец. интернист
21.05.2018 - 10:39
Гостин: Дино Дамјановски