Македонија денес - Исхраната во функција на здравјето на кардиоваскуларниот систем

Гостин: Сашко Дрвошански - нутриционист

See video

Емисии

17.10.2018 - 10:41
Тренинг за бихејвиористички техники на продажба Гостин: м-р Маја Ристова, претседател на Асоцијација на менаџери на Македонија
17.10.2018 - 10:37
Респираторна физиотерапија Гостин: Блаже Арсов, физиотерапевт
17.10.2018 - 05:17
Национално помирување како залог за заедничката европска иднина или континуитет на политиките што почнаа со шарената револуција. Дали политичката цена што треба да ја плати Заев, ќе ја плати македонското општество? Како до двотретинско мнозинство во Парламентот? Од правна држава до политички консензус или нов пржински Договор во најава. Во Отворено пратениците, Ферид Мухиќ и Невенка Стаменковска, професорите Арта Биљали, Ненад Марковиќ.
16.10.2018 - 20:50
Гостин: Кристина Арнаудова