Македонија денес - Исхраната во функција на здравјето на кардиоваскуларниот систем

Гостин: Сашко Дрвошански - нутриционист

See video

Емисии

18.10.2018 - 22:58
Гостин: Христијан Бузалковски
18.10.2018 - 22:23
Гости: Милан Глигоровски Тоше Живков и Кристина Неделковска
18.10.2018 - 22:16
Гостин: д-р. Нина Ангеловска, претставник на АЕТМ
18.10.2018 - 17:04
Тема: СКСЗМ со апел до локалната и централната власт: Не правете пречки во бизнисот, економијата е во тешка состојба