Македонија денес - Исхраната во функција на здравјето на кардиоваскуларниот систем

Гостин: Сашко Дрвошански - нутриционист

See video

Емисии

22.06.2018 - 10:20
Гостин: Татјана Димовска Атанасова
22.06.2018 - 10:19
Гостин: Олег Шчербак, амбасадор на Руската федерација во Македонија
22.06.2018 - 00:56
Употреби ли полицијата прекумерна сила на протестите или соодветно реагираше на однесувањето на демонстрантите? Дали засилените сообраќајни контроли дадоа ефект? Во 24 Анализа гостува министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски.
21.06.2018 - 22:06
Интервју со режисерот Александар Поповски. Иванов е без личен и политички кредибилитет, со квазипатриотизмот претседателот не им сака добро на граѓаните. Кога политичката моќ се гради со изолација на државата, тогаш и Уставот лесно се суспендира.