Македонија денес - Фази во бракот

Гостин: Прим. д-р Славица Гајдаѕис Кнежевиќ, невропсихијатар

See video

Емисии

14.07.2018 - 00:16
Каде потфрли системот на социјална заштита во случајот со зверски претепаното бебе, со трите деца кои живи изгореа во Велес, со бременото малолетно девојче во домот„ 25 мај“? Ќе се поведе ли грижа за децата кои користат дрога, за тие што питачат? Зошто не се пријавуваат случаите за насилство врз децата – податоците се фрапанти. Во 24 aнализа дебатираат Мила Царовска министерка за труд и социјална политика, Наташа Станојевиќ директорка на Меѓуопштинскиот центар за социјална работа-Скопје, Татјана Гогоска лице за односи со јавност во Првата детска амбасада Меѓаши и Елена Димушевска Извршна директорка-Национална мрежа против насилство врз жени и семејно насилство
13.07.2018 - 17:24
Тема: Заев очекува брзо формирање на ДИК, а одржувањето на референдумот е неизвесно поради партиски препукувања
13.07.2018 - 16:30
Тема: Со пливање до подобро здравје Гости: Сара Усеин, Михаил Богдановски и м-р Раде Илиевски, требер
13.07.2018 - 00:25
Генералниот секретар на НАТО му ја врачи поканата за членство нво Алијансата на премиерот Зоран Заев. Земјата ќе треба да се изјасни на референдум, а ќе треба да има и уставните промени. Гости се Љупчо Ристовски од институт Интегра, Газменд Ајдини аналитичар и Александар Спасов универзитетски професор.