Македонија денес - Фази во бракот

Гостин: Прим. д-р Славица Гајдаѕис Кнежевиќ, невропсихијатар

See video

Емисии

15.10.2018 - 21:57
За жал, последното телевизиско интервју на големата Милена Дравиќ... Во оваа емисија се потсетува на почетоците на кариерата, па се до загубата на нејзиниот Гага... Патот до успехот со Милена Дравиќ, премиерно на Телевизија 24 додека таа патува кон вечноста...
15.10.2018 - 20:59
Тема: Уставни измени во Собрание - можен ли е пресврт?
15.10.2018 - 14:54
Гостин: доц. д-р Јасмин Циривири-спец. ортопед.
15.10.2018 - 11:07
Гости: Љубомир Илков - дипл. машински инжинер и Биљана Столиќ - дипл. машински инженер