Македонија денес - Фази во бракот

Гостин: Прим. д-р Славица Гајдаѕис Кнежевиќ, невропсихијатар

See video

Емисии

16.10.2018 - 11:09
16-ти Октомври - Денот за борба против гладта „Национална донаторска акција - нахрани 10.000“ Гостин: Блаже Јосифовски
16.10.2018 - 11:07
Важноста на геологијата за една држава Гостин: Александар Буов - Геолошки завод на Македонија
16.10.2018 - 06:16
Ден „Д“ за уставните измени... Со присуство на опозицијата почна собраниската дебата... Дали амнестијата за 27 април се враќа на преговарачка маса – премиерот Заев до ВМРО ДПМНЕ – нуди помирување и простување за Kрвавот четврток... Дали ќе има договор за двотретинско мнозинство или на врата ќе тропнат брзи предвремени парламентари избори... На политичката сцена врие... Меѓународната заедница будно ја следи состојбата... Кои се можните сценарија... Новинарите – колумнисти Насер Селмани, Александар Русјаков и Љубиша Николовски
16.10.2018 - 06:15
Екипата на телевизија 24 беше присутна на годинешното 33 издание на фестивалот на забавни мелодии Макфест 2018. Ви ги пренесуваме најдобрите моменти, атмосферата и впечатоците меѓу изведувачите.