Македонија денес 14.06 Најчести стоматолошки заболувања

Најчести стоматолошки заболувања Гостин: д-р Зоран Шушак, специјалист по орална хирургија

See video

Емисии

17.10.2018 - 05:17
Национално помирување како залог за заедничката европска иднина или континуитет на политиките што почнаа со шарената револуција. Дали политичката цена што треба да ја плати Заев, ќе ја плати македонското општество? Како до двотретинско мнозинство во Парламентот? Од правна држава до политички консензус или нов пржински Договор во најава. Во Отворено пратениците, Ферид Мухиќ и Невенка Стаменковска, професорите Арта Биљали, Ненад Марковиќ.
16.10.2018 - 20:50
Гостин: Кристина Арнаудова
16.10.2018 - 18:45
Тема: Адвокатите на обвинетите за „27 април“ отстранети од рочиштата и казнети со по 1000 евра
16.10.2018 - 11:26
Настинка Гостин: aсс. д-р. Димитар Каркински, субспецијалист пулмолог алергиолог