Македонија денес - „Љубов“ - група за поддршка на пациенти во борба за лекување на рак

Гостинка: Јована Огненовска Бакаловска - Клинички психолог

See video

Емисии

21.06.2018 - 02:36
Собранието го ратификуваше договорот со Грција, опозицијата ја бојкотираше оваа седница, но го обвинија мнозинството дека прифаќа модерен геноцид. Го заштитуваме идентитетот за век и векови, порача премиерот Зоран Заев. Претседателот Иванов нема да стави потпис и го повика Заев - нека собере 80 пратеници и нека поведе постапка за импичмент. Како понатаму, ќе добие ли земјава покана за членство во НАТО и датум за покана на преговори со ЕУ? ТВ 24 дебата со Иван Анастасовски, поранешен потпретседател на Собранието и аналитичарите, Владимир Божиновски и Газменд Ајдини.
21.06.2018 - 00:47
Тема: Дијареја во лето Гостин: проф. д-р Марија Христова-детски пулмолог алерголог.
21.06.2018 - 00:08
Тема: Во Собранието ратификација на ПД по скратена постапка а надвор од него демонстрантите ја запалија спогодбата
20.06.2018 - 23:21
Тема: Собранието го ратификуваше ПД со 69 гласа „за“ што точно значи ова за Македонија?