М кар го претстави новиот БМВ X3

06.12.2017 | 14:38
Прочитано: 1845

M кар го претстави најновото, трета генерација на популарниот германски сув, новиот спортски автомобил  БМВ икс 3.

Овој автомобил е полесен, поголем, поекономичен и помоќен од својот претходник, но доаѓа и со цела гама на нови технологии. Дизајнерски, новиот Икс 3  ги следи насоките од минатата генерација, но од секој агол изгледа поново и  подинамично.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.