Љубопитни авантуристи отворија конзерва со храна на ЈНА стара 30 години

15.05.2018 | 12:43
Прочитано: 7249

Тимот од Јутуб каналот Кромбат го посети  големиот напуштен подземен воен аеродром Жељава, кој се наоѓа на границата на Хрватска со Босна и Херцеговина.

Во емисијата, меѓу другото, тие отворија и сув војнички оброк во конзерва од времето на Југословенската народна армија. Конзервата била стара 30-на години.

На видеото се гледа што јаделе војниците на ЈНА.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.