Кржалоски: Укинувањето на дисперзираните студии е огромна штета за образовниот процес

19.06.2017 | 18:43
Прочитано: 11298

Опозициската ВМРО-ДПМНЕ  реагира дека со укинувањето на дисперзираните студии се предизвикува огромна штета врз образовниот процес и се ускратуваат бенифициите кои им биле достапни на студентите во изминатите десет  години. Оттаму сметаат дека дисперзираните студии се покажале  како извонредна можност која секоја година ја искористувале околу 15 отсто од вкупниот број студенти.

 


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.