Конференција посветена на иновации и технологија

10.05.2017 | 20:56
Прочитано: 3290

Сеавус и Сеавус инкубатор втора година по ред организираа конференција посветена на иновациите и технологијата.

Како што велат од компанијата, целта на конференцијата е да се презентираат современите достигнувања од областа на новите технологии и иновациите, како и да се запознае македонската публика со најновите ивестициски текови.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.