Конференција: Дали е можен нов пристап на ЕУ кон Балканот

17.03.2016 | 12:29
Прочитано: 1818

Македонија да се фокусира на итните реформски приоритети и останатите Европски реформи, бидејки фокусот на Европа е на бегалската криза, а не на проширувањето и не треба да им се даваат аргументи на популистите. Ова се дел од пораките од конференцијата на институтот за Европска политика насловена „Дали е можен нов пристап на ЕУ кон Балканот“.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.