Коневски: Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

11.10.2017 | 17:25
Прочитано: 633

Кандидатот за градоначалник на општина Аеродром пак од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Ивица Коневски денеска ги промовираше проектите за изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ во Долно Лисиче и нова детска градинка. Со изградбата на спортска сала, посочи тој, ќе се обезбедат услови за спорт за учениците од основното училиште во Долно Лисиче.The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.