Концерт на македонска филхармонија за денот на вљубените

07.02.2018 | 14:52
Прочитано: 1362

Со звуците на Леонард Коен, Ник Кејв, Том Веитс, Џони Кеш на концертот насловен „Murdure balads“ Македонската филхармонија ќе го одбележи денот на лозарите и вљубените - 14 февруари.

Публиката ќе ја има уникатната можност да ужива во аранжманите на овие балади прилагодени за симфониски оркестар кои ги подготви Џијан Емин, изведбата на солистите Тања Царовска и Бранислав Николов.

Доживувањето на оваа празнична концертна вечер ќе биде надополнето и со дегустација на квалитетно македонско вино.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.