Кои се причините за честите сообраќајни несреќи?

14.04.2018 | 21:00
Прочитано: 3887

Во знак на протест против се почестите сообраќајни несреќи во кои учествуваат мотоциклисти, но и со апел за зголемена внимателност на сите учесници во сообраќајот, следната недела мотоциклистите ќе одржат протест.

За состојбата и поразителните статистики во централниот дневник зборуваше Ленин Јовановски  од мотоклубот „Ноќни волци“, во знак на протест против се почестите сообраќајни несреќи во кои учествуваат мотоциклисти, но и со апел за зголемена внимателност на сите учесници во сообраќајот, следната недела мотоциклистите ќе одржат протест.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.