Ќе се враќа стариот сјај на Универзална сала

15.05.2018 | 14:34
Прочитано: 1239

Министерот за култура Роберт Алаѓозовски и скопскиот градоначалник Петре Шилегов потпишаа писмо за намери преку кое се дефинираат активностите за унапредување на културата на подрачјето на Град Скопје преку заедничко финансирање на изградбата на Универзална сала.

Салата веќе две години е затворена за посетители, а нејзината изградба предвидено е да почне во 2019 година.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.