Камионџиите против времената забрана за движење низ Скопје

01.08.2012 | 12:36
Прочитано: 1792
Независниот синдикат на камионски транспортери бара од Град Скопје итно да ја укине забраната за движење на тешки товарни возила низ централното градско подрачје која стапува на сила денеска.
 
Велат дека со оваа забрана ќе имаат директни штети на транспортот и стоката која ја пренесуваат. Ако барањето не се прифати, најавуваат протест. 
 
Повеќе од изјавата на Страшо Јованов од независниот синдикат на камионски транспортери Макам транс.
 

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.