Какви пораки испрати еврокомесарот Јоханес Хан ?

22.11.2017 | 18:48
Прочитано: 2052

Ден по посетата на еврокомесарот Јоханес Хан – што може да очекува Македонија. На маса – исполнување на реформите.  Порача – време е да се истрча последниот километар. За оцените и очекувањата, во дневникот во 17 часот анализираше Сеаф Ризвановиќ. Соговорник - Андреа Стојковски - Центар за европски стратегии „Еуротинг“.

 

 


Сеад Ризвановиќ
The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.