Како да го сопреме одливот на млади, умни луѓе во странство?

13.08.2017 | 11:11
Прочитано: 7994

Зошто младите ја напуштаат земјава, како да го сопреме одливот на млади, умни луѓе во странство? Како против поразителните бројки на светските реномирани институции.

Гостин во дневникот, Блажен Малески, претседател на Националниот младински совет на Македонија. Гостин во Дневникот беше претседателот на Националниот младински совет на Македонија, Блажен Малески.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.