Јубилеј на филхармонија – колку има публика во земјава?

26.11.2017 | 18:03
Прочитано: 4942

Празни концертни сали и  малубројна публика. Изведувачи без колективен договор. Со кои предизвици се соочува филхармонијата по 73 годишниот јубилеј.


Јана Серафимова
The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.