24.10.2017 - 09:24
Управниот суд уважи една од поднесените 28 тужби против приговорите на Државната изборна комисија за гласањето и сумирање на резултатите од првиот...
23.10.2017 - 19:52
Управниот суд ги одби како неосновани најголемиот дел од 28 тужби поднесени од партиите против решенијата на ДИК за приговорите за првиот круг на...
23.10.2017 - 18:42
Судечките совети на Управниот суд донеле одлуки за сите 28 тужби од политичките партии поднесени од политичките партии против решенијата на Државната...
23.10.2017 - 17:33
  Кандидатот за градоначалник на ВМРО ДПМНЕ и коалицијата за општина Гази Баба, Тони Трајковски, вети изградба на училишта и спортски игралишта...
23.10.2017 - 17:29
Кандидатот на СДСМ за градоначалник на Кисела Вода Филип Темелковски најави две градинки во Драчево и во Расадник, за да се реши проблемот на...
23.10.2017 - 17:25
Премиерот Зоран Заев очекува владината коалиција да опстои и по локалните избори, а парламентарното мнозинство да остане стабилно и да расте. Вели...
23.10.2017 - 14:38
Нудиме концепт во кој ќе нема неасфалтирани и неосветлени улици, а ќе има нови инвестиции и работни места, истакна лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола...
23.10.2017 - 14:38
Модерни и достапни општини кои ќе работат во корист на граѓаните, најави премиерот Зоран Заев за време на посетата на Драчево. Кандидатот за...