Instagram воведе опција која на Twitter веќе постои долго

22.03.2018 | 13:00
Прочитано: 1584

Instagram започна по чекори на Twitter воведувајќи уште една опција за своите корисници.

Oд сега корисниците во делот за биографија ќе можат да внесуваат линкови и хаштаци. Кога ќе внесете @ или # знак, а потоа и текстот, ќе се појави врска која ќе ги доведе вашите пријатели на други профили или мислења со ист хаштаг.

Лицето што го споменувате во вашиот профил ќе го добиете известувањето. Има можност да ја избрише својата врска од вашата биографија.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.