Имер Селмани – Иднината е во Македонско – Албанска коалиција

30.01.2016 | 17:50
Прочитано: 5178

Поранешниот претседател на Нова Ддемократија Имер Селмани вели дека го охрабруваат информациите за окрупнување на опозицијата и иницијативите за формирање на заедничка Македонско – Албанска опозициска коалиција која би се спротиставила на владеењето на ВМРО - ДПМНЕ и ДУИ.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.