Хуманитарен музички хепенинг за донирање училишен прибор

10.09.2017 | 17:28
Прочитано: 2382

Во организација на иницијативата „Мрдни со прст“, Националниот младински сојуз на Македонија и Агенцијата за млади и спорт во градскиот парк кај Школка се одржа хуманитарен музички хепенинг на кој се донираше училишен прибор кој ќе биде наменет за деца од социјално загрозените семејства.

Собраните донации ќе им бидат дистрибуирани на околу 120 деца од шест основни училишта во Скопје и околината.

 


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.