Хоџа - Ќе видиме дали ќе соработуваме со институциите големи должници

18.06.2017 | 12:01
Прочитано: 8109

Новата влада треба да направи ревизија на тоа колку должи државата и кои институции колку должат за да можеме да размислиме дали ние би влегле во преговори за соработка со некоја од тие институции, вели Неби Хоџа, претседател на стопанската комора на северозападна Македонија, во неделното интервју на Радио Слободна Европа.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.