Гостин во студио - Лилјана Поповска, претседателка на ДОМ

18.06.2017 | 20:39
Прочитано: 5351
Гостин во телевизија 24 е Лилјана Ппоповска, претседателката на ДОМ. За проблемите со депониите и за политичките случувања во земјава.
 

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.