Големата акција за чистење на Скопје продолжува во Карпош

13.02.2018 | 12:25
Прочитано: 1400

Како дел од краткорочните мерки на град Скопје за намалување на загадувањето, неделава ќе се чистат зеленилото и јавните површини меѓу зградите, т.н блоковско зеленило во општина Карпош. 

Акцијата ја изведува ЈП „Паркови и зеленило“.

Кон крајот на минатата година Град Скопје организираше чистење и беа отстранети над 3.000 метри кубни отпад од парковите и улиците во главниот град.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.