Гербнерих: Луѓето кои сториле тешки кривични дела мора да бидат казнети

24.09.2017 | 17:42
Прочитано: 2835

Со паметна политика на надворешен план на премиерот Заев и министерот Димитров новата влада го даде очекуваниот приоритет на доборсоседската политика, вели во првото интервју  новиот амбасадор на Германија во македонија Томас Н. Гербнерих за емисијата Фактор магазин.

Амбасадорот додава и дека мора да има казни за делата поврзани со криминал и корупција.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.