ФОН слави 15 години од своето постоење

19.03.2018 | 20:03
Прочитано: 1404

Универзитетот ФОН вечерва слави 15 години од своето постоење.

Основан во 2003 –та година како Факултет за општествени науки, денес ФОН е универзитет, прв приватен универзитет, а менаџментот посочува дека оваа образовна институција е репер за современото високо образование во европски рамки.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.