Финансовата полиција поднесе кривични за злоупотреба на службена положба во Фени, Мепсо, Дебарски бањи-цапа Агенција за филм

06.12.2017 | 15:09
Прочитано: 7546

Финансовата полиција поднесе кривични пријави во четири случаи за злоупотреба на службената должност на директори на кавадаречката Фени, неколку одговорни лица во Мепсо, директорка на Дебарски бањи цапа и екс директорката на Агенцијата за филм.

Тие ја злоупотребиле службената положба и ги оштетиле компаниите и буџетот.The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.