Фактор здравје - 21.3.2018

Тема: Инфекции во бременост Гостин: д-р Владимир Трајковски-спец. гинеколог акушер во Newborn Clinic

See video

Емисии

17.08.2018 - 10:57
Шон Пол на 23.08.2018 - концерт Скопје
10.08.2018 - 19:17
03.08.2018 - 19:36
Тема: Министерството за одбрана покренува постапка против војник, а МВР повикува на распит за инцидентот
31.07.2018 - 17:29
Тема: ВМРО-ДПМНЕ во наредните денови ќе каже дали ќе го бојкотира референдумот на 30ти септември