Фактор здравје 21.09 Ефикасен третман на вознемиреност

Ефикасен третман на вознемиреност Гостин: м-р д-р. Вера Јовановска Типко, спец. психијатар

See video

Емисии

19.10.2018 - 17:17
Тема: Ќе има ли договор за двотретинско мнозинство во Парламентот?
19.10.2018 - 12:57
Гостин: Аце Коцевски - градоначалник на општина Велес
19.10.2018 - 11:52
Гости: Ѓоко Ѓорчев и Сашо Станојковиќ
19.10.2018 - 11:34
Гостин: д-р Џумхур Кара - спец. офталмолог