Фактор здравје - 20 10 2017

Тема: Гастритис Гостин: доц. д-р Калина Гривчева Старделова - ссци. гастроентерохепатолог

See video

Емисии

10.10.2018 - 10:35
Промоција на „Крвта не е вода“ - 10-ти роман на писателката Милијана Павловска Гостинка: Милијана Павловска
10.10.2018 - 10:15
Ментална аритметика за деца Гости: Нина Попадинова, Елена Божиновска
10.10.2018 - 00:38
Уставните измени пред граѓаните, јавноста е гладна за одговори. Што се брише од АСНОМ. Географската додавка како шминка или суштина на државата. Во потрага по двотретинско мнозинство, како до 80 пратеници. Мискоски не отстапува, пратениците се колебаат. Заев е пред најкомплицираниот избор. Пратеничко мнозинство или брзи избори. Во 24 Отворено со Љубомир Фрчкоски, Маргарита Цаца Николовска и Осман Кадриу.
09.10.2018 - 23:20
Гостин: Ѓорѓи Цинциевски