Фактор здравје 20 03 2017

Тема: Откривање и третман на бемки Гостин: д-р Тихомир Цветковиќ - дерматолошко естетска ординација ДЕРМА ПЛУС

See video

Емисии

09.10.2018 - 20:34
Гостин: Нина Николиќ
09.10.2018 - 20:34
Гостин: Милиана Ленак
09.10.2018 - 17:56
Тема: Лумбоишијалгија. Гостин: д-р Атина Панговска, спец. физијатар
09.10.2018 - 17:05
Тема: Предлогот за уставни измени влегува во Собрание. Дали ќе се обезбеди двотретинско мнозинство?