Фактор здравје 20 03 2017

Тема: Откривање и третман на бемки Гостин: д-р Тихомир Цветковиќ - дерматолошко естетска ординација ДЕРМА ПЛУС

See video

Емисии

12.10.2018 - 19:30
Гостин: Мартија Станојковиќ
12.10.2018 - 19:28
Гостин: Дамјан Николовски - претседател на здружение за дислексија „Ајнштајн“
12.10.2018 - 18:40
12.10.2018 - 11:23
Тумори на бубрези Гостин: доц. д-р. Јован Ивчев, спец. по општа хирургија и уролог