Фактор здравје - 16.04.2018

Тема: Последици од несоодветното фрлање на отпаден зејтин Гостин: Андреј Ѓокиќ - менаџер во Sunilens

See video

Емисии

20.10.2018 - 06:07
Неизвесност во Собранието до последен момент. 24 анализа со директно вклучување во Собранието на седницата на која се гласа за уставните измени. Гости се универзитетските професори Љупчо Ристевски и Лазар Лазаров и и аналитичарот Ибрахим Мехмети.
19.10.2018 - 17:17
Тема: Ќе има ли договор за двотретинско мнозинство во Парламентот?
19.10.2018 - 12:57
Гостин: Аце Коцевски - градоначалник на општина Велес
19.10.2018 - 11:52
Гости: Ѓоко Ѓорчев и Сашо Станојковиќ