Фактор здравје 11 01 2017

Тема: „Следeњe на бременост“. Гостин: д-р Владимир Трајковски-спец. гинеколог акушер.

See video

Емисии

25.04.2018 - 21:56
Вакцината не може да биде услов за упис во градинка и училиште, порачаа од министерството за образование. Екстерно оценување повеќе нема. До каде се реформите за основно образование. Останува ли Кембриџ програмата. Што ќе се менува во наставната програма кај основците. Што носи новиот законот за високо образование. Интервју со министерката за образование и наука, Рената Дескоска.
25.04.2018 - 14:17
Гостин: д-р Татјана Гуржанова-спец. гинеколог акушер и ИВФ специјалист
25.04.2018 - 14:16
Тема 1: Медијаторот Метју Нимиц ќе им „асистира на двете страни во изнаоѓање заедничко прифатливо решение за името“ Тема 2: Евростат: 33 милиони луѓе во ЕУ лишени од материјални добра за нормален живот - како е кај нас?
25.04.2018 - 14:14
Тема 1: Медијаторот Метју Нимиц ќе им „асистира на двете страни во изнаоѓање заедничко прифатливо решение за името“ Тема 2: Евростат: 33 милиони луѓе во ЕУ лишени од материјални добра за нормален живот - како е кај нас?