Фактор магазин - Интервју со германските пратеници, Фрај и Јуратовиќ

Обезбедено ли е парламентарно мнозинство или Заев го тестира Мицкоски? Како опозицијата ќе одговори на уставните промени? Интервју со германските пратеници, Фрај и Јуратовиќ. Ако не поминат уставните промени, кои се можните излезни решенија? Избори или широка владина коалиција? Ќе се остварат ли економските владини проекции, или поради политичката неизвесност стопанството повторно ќе биде на удар?

See video

Емисии

19.10.2018 - 17:17
Тема: Ќе има ли договор за двотретинско мнозинство во Парламентот?
19.10.2018 - 12:57
Гостин: Аце Коцевски - градоначалник на општина Велес
19.10.2018 - 11:52
Гости: Ѓоко Ѓорчев и Сашо Станојковиќ
19.10.2018 - 11:34
Гостин: д-р Џумхур Кара - спец. офталмолог